Balsporten

Wie loopt er niet warm voor. Een bal, een veld en spelen maar. Onderstaande balsporten kunnen wij voor u uitvoeren. Als onderdeel van een sportdag of als een op zichzelf staand toernooi.

Voetbal

Broeks Events beschikt over twee topvoetbalvelden. Broeks Events werkt samen met voetbal vereniging Hercules te Zaandam. Deze velden worden optimaal onderhouden.
Een voetbalclinic, een voetbaltoernooi of een penaltywedstrijd, alles is mogelijk.
Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Volleybal

Volleybal kan overal worden gegeven. Afhankelijk van het aantal teams zetten wij meerdere volleybalvelden uit. Een volleybalclinic of een volleybaltoernooi, alles is mogelijk.
Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Voetvolley

Een combinatie van volleybal en voetbal. Het net hangt laag en de bal mag alleen met de voeten of het hoofd overgespeeld worden. Enig balgevoel en behendigheid komen hier goed van pas. Maar ook niet-voetballer kunnen met dit spel goed uit de voeten.

Korfbal

Een echte “Zaanse” sport. Al jaren eindigt KZ hoog in de Nederlandse Topdivisie. Veel scholieren uit de Zaanstreek hebben al kennis gemaakt met deze sport tijdens de jaarlijkse schoolkorfbalcompetitie.
Een korfbalclinic, een korfbaltoernooi of een penaltywedstrijd, alles is mogelijk.
Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Softbal

Op één van onze grasvelden of op het naast onze velden gelegen gravelveld. Aan u de keus. Een softbalclinic, al dan niet gevolgd door een softbaltoernooi, beide is mogelijk. Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Hockey / Bouncebal

Het materiaal dat wij gebruiken bestaat uit een stick met een zachte onderkant, in de kleuren geel of blauw en een foambal. Twee teams nemen het tegen elkaar op. Maar voordat er gestart wordt, worden de spelregels uitgelegd en wordt geoefend op behendigheid en balgevoel. Een clinic, een toernooi of een penaltywedstrijd, alles is mogelijk. Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Tjouckbal

Tjouckbal is een spel afgeleid van de sport handbal, maar dan net even anders. De doelen zijn rechtopstaande frames met elastieken banden en er wordt gespeeld zonder vaste keeper. Om de doelen is er net zoals bij handbal een halve cirkel waar beide teams niet in mogen staan. Door de bal tegen de elastieken banden aan te gooien kaatst de bal terug het veld in. Weet jouw eigen teamlid de bal te vangen, dan is de eerste punt een feit.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan