Beach Games

Een heerlijke middag vertoeven op het strand. Voor ieder wat wils. We maken 3 of 6 teams en starten met de Beach ames. Het middagprogramma bestaat uit 2 onderdelen op het water, brandingkanoën en teamraften. Bij een zeer rustige zee wordt het brandingkanoën vervangen door kanopolo. De derde activiteit is een landonderdeel namelijk; beachvolleybal. Na 2 onderdelen drinken we gezamenlijk een drankje. Na de pauze volgt er nog één ronde waarna we gezamenlijk afsluiten met een eindspel. Welk team binnen uw bedrijf wordt Beachkampioen van het jaar???

Brandingkanoën

Brandingkanoën op de Noordzee is een spectaculaire activiteit. Op het strand krijgt u eerst eenverschillende belangrijke technieken. Zoals; peddelen, sturen, de houding, ligging en surfen op de golven. En dan de branding trotseren in een wetsuit met een helm en een echte brandingkano. Zelf de kano door de branding sturen en peddelen, rechtsomkeer maken en op de golven terugvaren. Een geweldige belevenis.

Kanopolo

Kanopolo is een sport waar u met 5 personen in een team speelt.
De bedoeling is om al varend de bal bij de tegenstander in het doel te gooien. U kunt het wel vergelijken met gewoon waterpolo, maar dan in een kano. Kanopolo is geweldig, snel wendbaar en ontzettend leuk om te doen. U kunt er net zoveel energie in kwijt als u wilt. Twee doelen, een bal, een kano en een geduchte tegenstander nodigen natuurlijk wel uit. Met wat instructie over spelregels, tactiek en techniek is kanopolo dé nieuwe teamsport.

Raften

Een raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen.
Om door de branding te komen moét er als team samengewerkt worden: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om door de golven te komen en terug te surfen. Nog leuker is het om te raften in wedstrijdverband. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand,
op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish… Welk team beschikt over de beste combinatie van doorzettingsvermogen en teamspirit? De perfecte uitdaging!

Beachvolleybal, serve, jump and smash!

De groep wordt opgesplitst in gelijke teams en er wordt een toernooitje opgezet. De snelle acties, spectaculaire reddingen, maar vooral de lol en gezelligheid staan centraal bij het beachvolleyballen.

De afsluiting van de dag

Vervolgens kan de dag afgesloten worden met een heerlijke BBQ of buffet aan het strand bij één van onze relaties.

Geïnteresseerd in de Beach Games?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan