Beachvolleybal

Beachvolleybal is dè strandsport van Nederland. Jaarlijks staan tienduizenden mensen op het zand om dit te spelen, van recreatief tot topniveau. De snelle acties, spectaculaire reddingen, maar vooral de fun en gezelligheid dragen hieraan bij.

Kennismaking

Is beachvolleybal nog helemaal nieuw voor u? Bij Broeks Events kunt u kennis maken met deze sport. In kleine groepjes leert u, onder leiding van een ervaren instructeur, de basisprincipes van het spel. Daarna nog even lekker met elkaar een partijtje spelen.

Beachvolleybaltoernooi

Wilt u een toernooi voor uw bedrijf organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw dagdeel van ontvangst tot vertrek. Desgewenst met catering en entertainment. Niets moet, maar alles kan, wij regelen het voor u. Er zijn verschillende locaties waar het kan plaatsvinden, maar uw eigen locatie kan natuurlijk ook!

Indoor beachvolleybal

Beachvolleybal bij slecht weer, bijvoorbeeld in de herfst of winter? Dit is bij Broeks Events het hele jaar door mogelijk op een indoorbeachlocatie in Amsterdam. Deze indoorlocatie garandeert u het hele jaar door “mooi weer” en het echte strandgevoel.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan