Cocktail workshop, Prosecco, Champagne- en wijnproeverij

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Zelf cocktails maken of liever champagne, Prosecco of wijnproeven? Wij kunnen voor u een programma op maat aanbieden op een leuke locatie of in combinatie met een thema kookworkshop.

Cocktail workshop

Bereidt u dé smaaksensatie én lukt het u de groep te entertainen? Inventief, creatief maar bovenal een mooie uitstraling en lekkere afdronk. Bent u een geboren bartender? Ontdek het tijdens de workshop cocktails maken. Deze workshop kan onderdeel uitmaken van meerdere workshops, het ideale bedrijfsuitje.

Champagne- en wijnproeverij

Tijdens een champagne- en wijnproeverij proeft u de sensatie van bijzondere champagne- en wijnhuizen, optioneel in combinatie met pure heerlijke hapjes.  Onze champagne- en wijn kenners begeleiden u tijdens de proeverij. U krijgt een introductie in champagne, krijgt te horen over de champagnestreek, de champagne- en wijnhuizen en de champagnestijlen. Heerlijk en leerzaam!

Prosecco proeverij

Prosecco is hét populaire Italiaanse bubbel drankje. Wist u dat Prosecco staat voor de naam van een druif? En dat je Prosecco in licht parelende vorm hebt, de Frizzante en met een meer stevige mousse, de Spumante.
Tijdens de Prosecco proeverij proeft u vier Prosecco’s van verschillende wijnhuizen. Onze champagne/bubbelwijn specialisten begeleiden de proeverij en geven u een introductie in mousserende wijn, vertellen u over de wijnhuizen en de druivensoorten en wat Prosecco zijn eigen karakter geeft.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord