Creatieve activiteiten

Broeks Events heeft buiten de sportieve activiteiten ook creatieve activiteiten in het programma. Deze activiteiten zijn uitstekend geschikt tijdens Naschoolse activiteiten, kinderfeestjes, workshops en vakantie activiteiten.

Meidenclub

Opgroeien, naar school gaan, make-up, haar, muziek, sociale media. Bij de meidenclub is het tijd voor jou! Hier mag je jezelf zijn en kun je je verhaal vertellen. Gezellig kletsen met andere meiden en samen leuke activiteiten doen .Deze BSA bestaat uit 5 super leuke onderdelen: Make-up, haar, meidenklets, nagels lakken &  haar en fotoshoot, dans en muziek, , hoe ga je om met sociale media en uitreiking foto’s van de fotoshoot!

Knutselclub

Van gebruikte materialen kunnen hele leuke dingen gemaakt worden. In de knutselclub gaan we aan de slag met o.a. resthout, ijsstokjes, wc-rollen, dopjes,  stofjes, gekleurde papiertjes en natuurlijk spijkers. De kinderen leren in deze lessen hun fantasie te gebruiken en de motoriek te ontwikkelen.

Schilderen

Bij deze leuke activiteit maken de kinderen op spelenderwijs kennis met diverse technieken van het schilderen. Door het ontdekken en experimenteren worden de mooiste kunstwerken gemaakt .  Bij de uitleg van de opdrachten krijgen de kinderen op speelse manier ook een stukje achtergrondinformatie  over diverse bekende schilders.

Kleuter kliederen

Schuilt er een echte Van Gogh, Mondriaan of Matisse in de kinderen? Bij deze leuke activiteit maken de kinderen op spelenderwijs kennis met diverse technieken van het kliederen. Door het ontdekken en experimenteren worden de mooiste kunstwerken gemaakt . Elke week krijgen de kinderen een nieuwe uitdagende opdracht aangeboden, die zij mee naar huis krijgen.  Bij de uitleg van de opdrachten krijgen de kinderen op speelse manier ook een stukje achtergrondinformatie  over diverse bekende schilders.

Geïnteresseerd

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan