Creatieve activiteiten

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Broeks Events heeft buiten de sportieve activiteiten ook creatieve activiteiten in het programma. Deze activiteiten zijn uitstekend geschikt tijdens Naschoolse activiteiten, kinderfeestjes, workshops en vakantie activiteiten.

Knutselclub

Van gebruikte materialen kunnen hele leuke dingen gemaakt worden. In de knutselclub gaan we aan de slag met o.a. resthout, ijsstokjes, wc-rollen, dopjes,  stofjes, gekleurde papiertjes en natuurlijk spijkers. De kinderen leren in deze lessen hun fantasie te gebruiken en de motoriek te ontwikkelen.

Schilderen

Bij deze leuke activiteit maken de kinderen op spelenderwijs kennis met diverse technieken van het schilderen. Door het ontdekken en experimenteren worden de mooiste kunstwerken gemaakt .  Bij de uitleg van de opdrachten krijgen de kinderen op speelse manier ook een stukje achtergrondinformatie  over diverse bekende schilders.

Houtbewerking

Wat kan er allemaal van hout gemaakt worden? Populair is het maken van een totempaal, de kinderen maken daarbij een eigen ontwerp en gaan ermee aan de slag. Op een simpele manier leren de kinderen hoe zij creatief met hout kunnen zijn.

Handmade

Tijdens de handmade activiteit maken de kinderen kennis met o.a. wol. De kinderen leren omgaan met verschillende technieken en materialen. Want met bijvoorbeeld borduren, punniken en macrameeën kunnen ze hele stoere dingen maken.  De kinderen worden uitgedaagd om creatief bezig te zijn en te ervaren dat handenarbeid leuk is!

Geïnteresseerd

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord