CSI tour

Kunt u samen met uw team de meeste aanwijzingen verdienen en lukt het om de volgende vraag te beantwoorden: Wie heeft de moord gepleegd?

Doorziet u de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kunt u met uw onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heeft u een zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan bent u in staat deze moord op te lossen!

Deze tour kunt u doen in Amsterdam, Zaandam en op de Zaanse Schans.

Uitleg CSI tour

Het programma begint met een bericht van de politie. Uit het bericht blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook alle vier een alibi?

In kleine onderzoeksteams wandelt u met iPad en het dossier in de hand door het centrum van de stad. De kaart op de iPad wordt gebruikt om punten in de stad op te zoeken. De opdracht verschijnt vanzelf in beeld als u met uw team op de juiste locatie staat.

Gedurende het programma moeten de teams vragen over de stad oplossen en teambuilding opdrachten uitvoeren. Bij een goed antwoord of goed uitgevoerde opdracht, verdienen uw team  aanwijzingen over verschillende politie skills. Zo zijn er aanwijzingen te verdienen over het ballistiek onderzoek, DNA uitslagen, het sectie rapport en meer…

Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemail box waarin de laatste gesprekken voor de dood van Debby zijn opgenomen.

Gaat het hier om een crime passionel of speelt geld een belangrijke rol? Is de oplossing te vinden in het dagboek van het slachtoffer of in de aanwijzingen van de politie skills?

Alle filmpjes en foto’s worden binnen 3 dagen naar u verzonden. Zodat u nog eens alle hilarische foto’s en filmpjes kunt terug kijken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag offerte aan