Dansclinic

Dans is het helemaal op dit moment. Programma’s als The Ultimate Dance Battle en So You Think You Can Dance laten heel goed zien hoeveel inzet en vaardigheden er nodig zijn om een stoere en uitdagende choreografie neer te zetten. Juvat Westendorp is een danser uit Zaanstad, bekend geworden in Nederland door het tv-programma So You Think You Can Dance. Zijn dansschool in Zaandam is razend populair en bekend om de meest dynamische workshops in Hip Hop, Popping, Locking, House en natuurlijk Juvat’s persoonlijke stijl: Break Dancing. Juvat wil de Zaandammers graag in beweging krijgen en dat lukt hem ook! U kunt voor uw groep kiezen uit een dansclinic, of het samen instuderen van een flashmob! Beide activiteiten worden begeleid door Juvat, of andere dansers van de Juvat Dance Academy, waarvan de meesten ook bekend zijn van So You Think You Can Dance. Uiteraard zijn er diverse andere dansworkshops mogelijk, van Hiphop tot modern, wij denken graag met u mee wat het beste bij u past.

Flashmob

De eerste Flasmob werd in 2003 georganiseerd in New York en datzelfde jaar waaide het fenomeen over naar de rest van de wereld. Bij een Flasmob draait het om een grote groep mensen die samenkomen en een bijzondere en opmerkelijke activiteit uitvoeren. In samenwerking met Juvat Dance Academy bieden wij een unieke Flashmob workshop aan.

De Flashmob workshop is een geweldige teambuilding activiteit voor zowel scholen als bedrijven. Niet alleen tijdens de workshop is er veel plezier te beleven, maar ook de voorpret is groot. Vooraf aan het evenement zal er middels een coach instructie filmpje gewerkt worden aan de moves die tijdens de workshop verder ingestudeerd worden. Om als groep de Flashmob te doen, zal bijdrage aan een positief teamgevoel. De workshop kan op diverse locaties plaatsvinden en is ook zeer goed te combineren met andere workshops en cateringmogelijkheden.

De passie en het enthousiasme van het coach instructie filmpje van Juvat werken zeer aanstekelijk. De uitdagende en goed te volgen bewegingen, de strakke choreografie en muziek van nu zullen bijdrage tot veel dansplezier. Verrassend, dynamisch en voor iedereen te volgen.

Let’s Zumba!

Zumba is de nieuwe rage op dansgebied. Een combinatie van salsa, dans, fitness en choreografie. Zumba is gebaseerd op een fitnessprogramma van Latijns-Amerikaanse afkomst. Deze rage is door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami, ontwikkelt.

De betekenis van Zumba is niet voor niets ‘snel bewegen en lol hebben’. Zumba is een combinatie van salsa, merengue en een klein beetje rock ’n roll. Gooi die heupen maar los! De workshop wordt begeleid door professionele instructrices.

Tijdens de Zumba-workshop doe je samen met de groep een aantal fitnessoefeningen (zonder toestellen) op ritmische muziek. De danspassen zijn niet moeilijk, daarom is deze workshop voor iedereen leuk!

Salsa

Salsa is een zeer populaire dans, met zijn roots in Cuba. Wist u dat de naam “salsa” is gekoppeld aan een tomatensaus? De naam komt namelijk van een populair radioprogramma, dat werd gesponsord door een fabrikant van pikante tomatensaus. De dans is sensueler (en pikanter) dan welke Latijns-Amerikaanse dans.

Voor deze dansvorm is specifieke salsamuziek gecomponeerd. Specifiek voor deze danssport is dat te allen tijde met “linksvoor” wordt gestart. Of er nu op de 1e, 2e, 3e of 4e tel gedanst wordt. De meeste vormen van salsa worden voor-achterwaarts in een lijn gedanst, behalve de Colombiaanse salsa, die wordt zijwaarts gedanst.

De nadruk ligt bij deze danssport op beweging, vooral met de armen, maar er is geen vaste volgorde waarin wordt gedanst. De man leidt en bepaald de figuren.

Cheerleading

Bij grote American Football wedstrijden zijn de cheerleaders een belangrijk onderdeel. Cheerleaders moedigen aan, zijn lenig, krachtig en hebben een goede utistraling. Het is een mix van actobatiek, dansen en vooral heel veel plezier maken! Natuurlijk mag de YELL niet ontbreken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan