Educatieve activiteiten

Broeks Events heeft buiten de sportieve activiteiten ook educatieve activiteiten in het programma. Deze activiteiten zijn uitstekend geschikt tijdens Brede school, kinderfeestjes, workshops en vakantie activiteiten.

Proefjesclub

Proefjesclub als echte professor gaan de kinderen aan de slag en komen zij erachter dat niet alles is wat het lijkt. De volgende thema’s komen aan bod: geluid, kracht, licht, water, chemische reacties, water, zintuigen en lucht. Samenwerken is bij deze activiteit zeer belangrijk.

Verkeerslessen

Theorie combineren met praktijk. De ideale leermethode voor onder –en bovenbouw! Niet alleen in een klaslokaal de theorie doornemen maar daarna direct toepassen in je eigen wijk! Wat moet je doen bij het oversteken, wat betekent dat ene bord ook alweer, hoe ziet een zebrapad eruit en hoe ontstaat een gevaarlijke situatie. Onder veilige begeleiding van professionele docenten maken de kinderen op een speelse manier kennis met het verkeer.

Schaken

Schaken is een eenvoudig spel en iedereen kan het leren! Het is een strategisch spel, waarbij techniek heel belangrijk is. Het is goed voor de ontwikkeling van de creativiteit, rekenkunde en het krijgen van inzicht. Daarnaast leren de kinderen de partij analyseren en praten zij erover. Het is niet alleen een fantastisch spel, dat veel plezier brengt maar het is ook ontzettend leerzaam. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Durf te presenteren

Veel kinderen redden zich prima, totdat ze voor een groep moeten spreken. Tijdens deze activiteit leren de kinderen op een ontspannen manier hun grenzen te verleggen en vertrouwen te hebben in hun kunnen. De kinderen krijgen tips en trucs zodat het houden van een spreekbeurt of boekbespreking geen probleem meer is. Kinderen krijgen hierdoor zelfvertrouwen en helpt hen de rest van hun schoolloopbaan.

Geïnteresseerd

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan