Educatieve activiteiten

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Broeks Events heeft buiten de sportieve activiteiten ook educatieve activiteiten in het programma. Deze activiteiten zijn uitstekend geschikt tijdens Naschoolse activiteiten, kinderfeestjes, workshops en vakantie activiteiten.

Proefjesclub

Proefjesclub als echte professor gaan de kinderen aan de slag en komen zij erachter dat niet alles is wat het lijkt. De volgende thema’s komen aan bod: geluid, kracht, licht, water, chemische reacties, water, zintuigen en lucht. Samenwerken is bij deze activiteit zeer belangrijk.

Beestenboel

Beestenboel Planet Earth maar dan op kleinschaliger niveau. Samen met de kinderen wordt er gezocht naar dieren en insecten uit de buurt. De kinderen houden zich bezig met de gewoontes en kenmerken van deze dieren en insecten.  Naast het winnen van informatie door het gebruik van internet en verschillende boeken gaan de kinderen ook op jacht binnen de buurt. Tijdens deze jacht zullen er verschillende insecten en (water)dieren gevangen en bestudeerd worden.

Schaken

Schaken is een eenvoudig spel en iedereen kan het leren! Het is een strategisch spel, waarbij techniek heel belangrijk is. Het is goed voor de ontwikkeling van de creativiteit, rekenkunde en het krijgen van inzicht. Daarnaast leren de kinderen de partij analyseren en praten zij erover. Het is niet alleen een fantastisch spel, dat veel plezier brengt maar het is ook ontzettend leerzaam. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Geïnteresseerd

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord