Expeditie Robinson

Heb je ooit gedroomd van het ervaren van de ultieme survivaluitdaging? Dit is je kans! Bij Broeks Events bieden we een onvergetelijk bedrijfsuitje aan waarbij je in de schoenen stapt van echte Robinsons. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Of je nu de winterse kou wilt trotseren of liever binnen blijft, onze Expeditie Robinson is altijd een spannende en uitdagende ervaring. Samen met je team zul je je moeten bewijzen in een reeks proeven die behendigheid, lef, samenwerking, kracht en een beetje geluk vereisen.

Na een dag vol adrenaline en teamwork is het tijd voor de ultieme test: de Eilandraad. Hier beslist je team wie de echte Robinsons zijn en wie het eiland moet verlaten. Durf, eerlijkheid en prestaties spelen hierbij een cruciale rol.

En laten we het hebben over de setting! Of we nu een strand of een bos voor je uitkiezen, we zorgen ervoor dat je je helemaal in de wereld van Expeditie Robinson waant. Met palmbomen, kokosnoten en een sfeer die je hart sneller doet kloppen, zorgen wij ervoor dat het een dag wordt die je nooit gaat vergeten.

Klaar voor de uitdaging? Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen voor grote groepen. Laat de expeditie beginnen!

Hele jaar boekbaar
Vanaf 15 personen
Buiten activiteit (binnen mogelijk)
+/- 2,5 uur
Leeftijd 16+

Vraag offerte aan