Golfsporten

Wij kunnen u verschillende golfclinics of golfsporten aanbieden. Een clinic op het professionele golfterrein in Wijdewormer. U leert de techniek van het chippen en putten, de geheimen om tot een goede swing te komen en uw slag te slaan. Na de oefensessie gaat u de (oefen)baan op om een kort parcours af te leggen. U heeft hier geen GVB voor nodig.

Boerengolf

Boerengolf is de agrarische variant op het reguliere golfspel, waarbij een boerengolfbaan met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok, de bal door een groter formaat en de greens zijn vervangen door onze mooie grasvelden.

Boeren Beachgolf

Broeks Events heeft het Boerengolf gecombineerd met het strand en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf. Deze activiteit is een variatie op het reguliere Golfspel, waarbij een Boeren Beachgolfbaan met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. De golfclub is vervangen voor een houten klompje aan een stok, de bal voor een groter formaat en de greens zijn vervangen voor het onvoorspelbare strand. Nadat alle holes afgelopen zijn bestaat er nog de kans om op twee holes extra prijzen te verdienen; bij “The Longest drive” en “The neary” (dichtste bij de pin/hole in 1 slag).

Discgolf

Dé perfecte combinatie van sport en spel. De licht verzwaarde frisbee moet in zo min mogelijk pogingen in de pole-hole geworpen worden. Onderhands of bovenhands? De instructeur leert hoe u zo effectief mogelijk kunt werpen. Deze uit Amerika overgewaaide sport is leuk, eenvoudig en door iedereen te spelen.

Footgolf

De nieuwste rage, natuurlijk ook bij Broeks Events te spelen. Geen chique golfbaan, maar in het bos, een park op het strand of op onze eigen velden. Je gebruikt je voeten als golfclub en het golfballetje is vervangen door een voetbal. Een activiteit voor jong en oud. Misschien bent u niet meer zo snel, maar met een goede traptechniek kunt u heel ver komen.

Aquagolf

Laat u verrassen door onze nieuwste innovatie: aquagolf, de ultieme driving range aan de waterlijn. Na een korte instructie slaat u de speciaal ontwikkelde, biologisch afbreekbare golfballen zo ver mogelijk het water in. De golfballen zijn gemaakt van vismeel en zijn in ongeveer 3 dagen geheel opgelost in het water. Genoeg gehad van steeds maar dezelfde driving range? We gaan eerst chippen en afslaan en vervolgens een korte par 3 lopen om tenslotte de precisie en afstand te testen op het water.

Beachgolf

De greens zijn van gras, evenals de tees, maar het strand is de fairway. Na instructie over de grip van de club en de etiquette van de golfsport kunnen we met de scorekaart op pad. Ook hier spelen de elementen als de wind een rol.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan