Kidnapping

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Lukt het jouw team om het meeste geld te verdienen en te onderhandelen met de ontvoerders…

Uitleg Kidnapping

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerder en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.  Snel want de tijd tikt weg, u heeft maar 2,5 uur. Lukt het u om de getuige te vinden? De gecodeerde boodschap te ontcijferen? Gaat het hier om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?Het geëiste losgeld wordt verdient  door de route te volgen die uw iPad aangeeft. Tijdens de route verschijnen er vragen en opdrachten op de iPad. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt het team losgeld.Tijdens dit interactieve teambuilding programma moeten de teams hun collega vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Ieder team ontvangt een iPad en via de iPad communiceert u met de ontvoerders.

Deze tour kunt u doen in Amsterdam, Zaandam en op de Zaanse Schans.

Eindspel

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen? Als dit lukt moet het daarna gevierd worden met een borrel.

Alle filmpjes en foto’s worden binnen 3 dagen naar u verzonden. Zodat u nog eens alle hilarische foto’s en filmpjes kunt terug kijken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord