Meerdaagse schoolkampen

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Leer je klasgenootjes kennen tijdens deze compleet verzorgde meerdaagse schoolkampen.
Wilt u graag een meerdaags school of introductiekamp organiseren voor uw leerlingen, maar heeft u te weinig mankrachten om het geheel in kaart te brengen? Dan heeft Broeks Events de oplossing voor u. Wij hebben een geweldig meerdaags programma, voor u en uw leerlingen zonder dat u al uw vrije tijd hoeft te besteden aan het uitdenken en organiseren van het kamp.

De dag van aankomst

Een overzichtelijk en verzorgde locatie is een pré voor deze driedaagse. Wij gaan voor u op zoek naar een ideale locatie bij u in de buurt, zodat de meerdaagse op de fiets van start kan gaan. Bij aankomst op de locatie kunnen de leerlingen de bagage in de kamers kwijt en staat de eerste activiteit op het programma; namelijk ons succesvolle School is Out! arrangement. Het arrangement “School is Out!” staat voor kennismaking, fun, teambuilding, met elkaar, actief en laagdrempelig, dus voor iedereen. De combinatie tussen techniek, tactiek, snelheid, goede communicatie en vooral samenwerken zal in de verschillende onderdelen tot zijn recht komen.

Dag twee

De tweede dag kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een gezamenlijke activiteit. Wanneer de locatie voor de driedaagse in de buurt van het strand of een zwemmeertje gevestigd is, hebben wij een geweldig beachprogramma aan te bieden die van de twee of driedaagse schoolreis een onvergetelijke gaat maken.

De extra’s

Twee opties voor de avonden zouden bijvoorbeeld een op maat gemaakte entertainmentquiz zijn en/of het inhuren van een DJ om de tweedaagse knallend af te sluiten.
Wat betreft alle cateringmomenten (ontbijt 2x, lunch 1x, avondeten 2x) hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit wordt allemaal voor u verzorgd en zit bij de prijs in, het ideale schoolreisje.

Liever op trektocht?

Een andere mogelijkheid is een meerdaagse waarbij met verschillende vervoersmiddelen een trektocht wordt afgelegd. De volgende vervoersmiddelen kunnen het zijn; kanoën, skeeleren, mountainbiken en wandelen. De leerlingen moeten tijdens deze dagen zelf zorgen voor het op en afbreken van de tentjes en het inkopen en bereiden van het avondeten. Het inkopen doen gebeurt na aankomst van de dagactiviteit in het nabijgelegen dorp.
De bagage van de leerlingen wordt door de organisatie vervoerd. Wij denken graag met u mee om een geslaagde meerdaagse voor u samen te stellen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord