Naschoolse activiteiten

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Broeks Events heeft een groot aanbod aan sportieve, creatieve, educatieve en specialistische naschoolse activiteiten. Het doel van deze naschoolse activiteiten is om basisschoolleerlingen uit te dagen, meer te laten bewegen en kennis te laten maken met de diverse activiteiten. Tijdens de naschoolse sportlessen is al gebleken dat de kinderen zich eerder aansluiten bij een vereniging van hun keuze. Of zij blijken creatieve talenten te hebben en gaan daar mee aan de slag. Tijdens onze specialistische activiteiten combineren wij denken en doen, een ideale mix van activiteit en leren.

Ook voor vakantie activiteiten, schoolpleinfeesten, schoolreisjes, jubileumfeesten etc., kunt u bij Broeks Events terecht.

Populaire naschoolse activiteiten

  • Pauze activiteiten: om tijdens een continue rooster toch een pauze te creëren voor de docenten, organiseren wij pauze activiteiten. De kinderen worden op een sportieve manier vermaakt en de docenten  hebben even tijd voor zichzelf.
  • Expeditie door de wijk: gebaseerd op het bekende tv programma Expeditie Robinson  waarin actie en leerzame spellen zijn verwerkt. Onze docent neemt de kinderen mee op een avontuurlijke leerzame en sportieve tocht.
  • Gezond en Fit: tijdens deze fitlessen staan plezier in sport en gezondheid centraal. Spelenderwijs krijgen de kinderen tips om gezond te eten en vooral dat het ook heel lekker kan zijn.
  • Cheerleading: Cheerleaders moedigen aan, zijn lenig, krachtig en hebben een goede uitstraling. Het is een mix van acrobatiek, dansen en vooral heel veel plezier maken
  • Verkeerslessen: Theorie combineren met praktijk. De ideale leermethode voor onder – en bovenbouw! Niet alleen in een klaslokaal de theorie doornemen maar daarna direct toepassen in je eigen wijk!
  • Kleutergym: Plezier in bewegen is de basis voor de rest van het bewegingsonderwijs. De kleuters krijgen tijdens de activiteit voldoende prikkels zodat zij nieuwe motorische vaardigheden ontwikkelen.
  • Bootcamp: In de buitenlucht gaan de kinderen aan de slag met conditie en kracht, alles spelenderwijs uitgevoerd. Het motto: elkaar motiveren om samen een mooi resultaat neer te zetten en vooral veel plezier te maken!

Voor meer naschoolse activiteiten zie de NSA Brochure.NSA brochure 2017-2018

Onze Visie

Bij Broeks Events hechten wij veel waarde aan een persoonlijke samenwerking. Omdat elke school anders is gaan wij samen met u op zoek naar een programma en begeleiding die bij uw school past. Als Zaans bedrijf werken wij veel samen met lokale verenigingen en instanties en zijn u en uw leerlingen verzekerd van een persoonlijke aanpak dicht bij huis!

Indien u meer informatie wenst in een persoonlijk gesprek, wij komen graag een keer bij u langs! Mail naar mieke@broeksevents.nl of bel 075 6226152.

 

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord