Ontmasker de mol!

Wie zorgt ervoor dat het elke keer net niet klopt? Oftewel; Ontmasker de mol!?

Uitleg

Tijdens dit actieve stadsspel moet u erachter komen wie de mollen in uw team zijn. Gewapend met een iPad gaan de teams op pad om met de meest hilarische foto/ video en team opdrachten, punten te verdienen. U  zult moeten samenwerken met een of meerdere collega’s tegelijk om de meeste punten te behalen voor uw team! Maar wie kunt u vertrouwen?

In elke team is een mol geplaatst. Deze mol zal proberen de opdrachten ongemerkt te saboteren. Wie geven jullie de iPad in handen en wie laten jullie de opdrachten uitvoeren? Vanaf de start is niemand meer te vertrouwen.

Na duidelijke instructies van onze Gamemaster gaan de teams op pad, Het speelveld is het centrum van de stad. Op het scherm staan de locaties van de opdrachten aangegeven. De opdrachten komen pas te voorschijn als jullie op de juiste locatie staan. Maar pas op voor de mol…..Misschien stuurt hij/zij jullie wel een verkeerde richting op…..

Alle filmpjes en foto’s worden binnen 3 dagen naar u verzonden. Zodat u nog eens alle hilarische foto’s en filmpjes kunt terug kijken.

Deze tour kunt u doen in Amsterdam, Zaandam en op de Zaanse Schans.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan