Percussie workshop

De percussie workshop staat garant voor veel plezier, wie wordt er niet vrolijk van het ritme van de slaginstrumenten. De workshop kan onderdeel uitmaken van meerdere workshops. Broeks Events denkt graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Verschillende instrumenten

Marimba’s, bongo’s, pauken, alles waarop en waarmee geluid gemaakt kan worden is geschikt voor deze workshop. De instructeur deelt de instrumenten uit en stelt de groep zo op dat alle instrumenten tot hun recht komen.

 Voorzichtig begin

Een rustige start met een eenvoudige twee- of vierkwartsmaat. Op de eerste tel beginnen met spelen. Langzaam wordt het moeilijker. De pauken hebben de eerste tel rust en vallen in op de tweede tel. Blijft de groep in harmonie? Er komt weer een variatie bij en de ritmes zijn niet meer vanzelfsprekend. Afrikaanse klanken, die bestaan uit verschillende patronen, leiden spelenderwijs tot een swingend geheel.

Een All weather programma

Voordeel van deze workshop is dat er zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Bij mooi weer wordt er gespeeld in de buitenlucht. Op ons eigen binnenplein of aan de boulevard van een strandplaats. Is het slecht weer, dan gaan we naar binnen, waar de ruimte voor een prima akoestiek zorgt.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan