Piraten kinderprogramma

Het piraten kinderprogramma is al jaren een favoriet als kinderfeestje, schoolreisje, vakantie activiteit, naschoolse activiteit en sportdag. Het programma kan variëren van 1,5 tot gehele dag, geheel naar wens in te vullen.

Hijs de zeilen

Aargh….!!! Enter het schip en hijs de zeilen. De piratenvlag hangt uit en de piratenkleren liggen al klaar. Landrotten opgelet, vandaag is het tijd voor het piratenfeest. Het feest, dat geheel in de sfeer van piraten en zeerovers zal worden gevierd, kan beginnen!

Echte piraten

Natuurlijk moeten de kinderen eerst bewijzen dat zij “echte” piraten zijn voordat de schat gevonden kan worden, want alleen echte piraten worden toegelaten tot de spannende piratenspellen. Bandana´s, ooglapjes, piratenkleding en schmink, de piraten staan klaar. Elke groep maakt een eigen piratenvlag. Deze vlag maakt duidelijk wat de piraten van plan zijn.

Op zoek naar de schat

Wie durft de woeste zeeën te trotseren om samen op zoek te gaan naar de verloren schat.
Er is een piratenloop (hindernisbaan), een piratenpuzzel, het piratenschot (katapult schieten), piratentraining (touwtrekken), een piratenquiz en nog veel meer. Met elk spel kunnen twee stukjes van de schatkaart veroverd worden.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan