Racketsporten

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Bij racketsport denk je al snel aan tennis of badminton. Speedminton is minder bekend, maar uitstekend geschikt als buitenspel.

Tennis

Ervaren tennisdocenten geven instructie over de techniek, spelregels en puntentelling van dit mondiale spel. Op speelse wijze leren de deelnemers een bal overslaan. Forehand, backhand en serveren komen allemaal aan bod. Ons gras benadert de kwaliteit van Wimbledon. Prima onderhouden velden, waar weinig op wordt gespeeld. Na de clinic wordt desgewenst een toernooi gespeeld.
Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Badminton of Speedminton

Er zijn maar weinig mensen die nog nooit een badmintonracket in hun handen hebben gehad. Een geliefd spel om in de vakantie op de camping te spelen met familie en vrienden. Maar de wind is vaak een nare spelbreker. Al snel waait de shuttle alle kanten op. Met speedminton hoef je daar niet bang voor te zijn.
De shuttle is verzwaard en de rackets zijn steviger en hebben een groter blad dan badmintonrackets. Zelfs op het strand met windkracht 6 is dit spel te spelen en kunnen afstanden van wel 50 meter gehaald worden.
Als onderdeel van een sportdag of een op zichzelf staand schooltoernooi.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord