Raften

Bij raften denkt u al snel aan een snelstromende rivier, ergens in het buitenland. Prachtig, maar coast rafting, dicht bij huis, op onze eigen Noordzee en onder begeleiding van een instructeur, is minstens zo spectaculair.

De juiste techniek

Wetsuit, zwemvest, helm, raft, peddels en de strijd om de branding te trotseren kan beginnen. Inschatten van het getij, de stroming, de golven en de wind. Recht tegen de golf in of neemt u de golf schuin, het gewicht naar voren of naar achteren? U moet goed samenwerken om de raft op de juiste manier door de branding te manoeuvreren. Als de raft eenmaal in een surf raakt, is die niet meer te stoppen.

De juiste combinatie

Teamspirit, coaching, doorzettingsvermogen en tactiek, daar draait het allemaal om. Raften is voor de deelnemers een zeer uitdagende activiteit en voor de toeschouwers een waar spektakel. Welk team beschikt over de juiste combinatie van doorzettingsvermogen en teamspirit? Wie legt het parcours het snelst af? Ontdek het in een spannende competitie strijd.

Op een meer of rivier

Raften op een rivier of op een meer kan natuurlijk ook, dan is snelheid erg belangrijk. Welk team is het snelst van punt A naar punt B? Of welk team legt het parcours het snelst af? En om het extra uitdagend te maken worden er ook nog extra spelelementen ingebracht.

Raften op een meer of rivier is zeer populair als onderdeel bij sportdagen, introductie dagen voor het voortgezet onderwijs, meerdaagse schoolreisjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

Raften kan dus op de door u uitgekozen plek uitgevoerd worden, het maakt ons niet uit.

Geïnteresseerd?

Wij denken graag met u mee om uw teambuilding programma zo afwisselend mogelijk in te vullen en geheel naar wens uit te voeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan