Sloepen Game

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Tijdens deze unieke en spannende sloepen game komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis en langs de Bloemenmarkt.
Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee.

Sloepen Game

Na ontvangst en uitleg van de game vertrekt u, per team, in uw eigen elektrische privé sloep richting de gezellige Amsterdamse grachten. Als een ware film laat u de prachtige grachtenpanden aan uw oog voorbij trekken, uiteraard onder het genot van een drankje, en bent u deel van de stad. U navigeert langs bekende stukjes Amsterdam met haar verschillende bezienswaardigheden en bijzondere bewoners. Al puzzelend vindt u de weg naar de eindlocatie!

De opdrachten

De vaarrichting wordt bepaald aan de hand van foto’s. Vaar naar de foto en beantwoord daar een vraag of voer een ludieke (teambuildings)opdracht uit. Samen met uw team gaat u een unieke route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk proberen af te troeven.

De extra’s

Om de sloepen game nog completer te maken zijn er een aantal opties waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u van een gevulde koeltas met versnaperingen voor onderweg. Of koele dranken aan boord.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord