Sportdag

Wilt u een sportdag organiseren voor uw bedrijf, vriendengroep of school? Broeks Events heeft voor elke groep een programma op maat.  School is Out is de sportdag voor het onderwijs en die voeren wij al jaren met succes uit. Team Action is een zeer populaire activiteit en ideaal als sportdag. Uiteraard kan de sportdag ook bestaan uit diverse balsporten.

School is out! Sportdag

Kennismaking, introductie, een dagje uit of een gezellige afsluiting van het schooljaar? Dan is school is out de beste manier om leerlingen en docenten een leuke, gezellige en actieve dag te bezorgen. Broeks Events verzorgt sportieve schooldagen, waar iedereen aan mee kan doen. De organisatie wordt u door Broeks Events volledig uit handen genomen, waardoor u en de leerlingen zorgeloos van de dag kunnen genieten.

School is out kan plaats vinden op iedere gewenste locatie. U kunt kiezen uit een scala van spannende activiteiten, waarbij samenwerking een terugkerend item is. Broeks Events kan tevens uw lunchpakketten verzorgen.
Last but not least wordt er een speciale prijs gehanteerd voor scholen.

Team Action

Team action is een actieve en gezellige meerkamp, die op iedere gewenste locatie georganiseerd kan worden. Het is een sportdag dat volledig gericht is op samenwerken. Daarmee is team action uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel.…

De groep krijgt een sportieve uitdaging opgedragen. Deze moet binnen een bepaalde tijd en tegen een ander team uitgevoerd worden. Overleggen, plannen, een goede taakverdeling en elkaar de juiste informatie geven, zijn onontbeerlijk voor het slagen van de opdracht.

Naast de uitdagingen, zijn er ook verschillende ludieke teamsporten onderdeel van het programma. Enkele voorbeelden hiervan zijn; tjouckbal, siamees soccer en bouncebal. Ook bij deze onderdelen is samenwerking essentieel om tot een goed resultaat te komen.

 

Vraag offerte aan