The Dutch Games

Test uw creativiteit en vaardigheden en maak kennis met de eigen aardigheden van ons mooie land. Door elkaar, voor elkaar, maar vooral, MET elkaar. The Dutch Games is het meest unieke teambuildingprogramma sinds tijden. 12 Provincies, 12 onderdelen die onder andere te maken hebben met de wind, het water, grotten, politiek, scheepvaart, cultuur, sport, monumenten, geschiedenis en meer.

The Dutch Games

Team-Building, spanning, hilariteit en oer-Hollandse gezelligheid met een actieve twist; The Dutch Games bestaan uit 12 verschillende onderdelen die zijn afgeleid van typische tradities, gebruiken of bijzonderheden uit de 12 Nederlandse provincies. Elke provincie biedt een nieuwe opdracht die in teams uitgevoerd kan worden. De onderdelen variëren van actief tot passief, waardoor het programma geschikt is voor elk gezelschap.

De afsluiting

The Dutch Games wordt na een dagje Hollandse gezelligheid gezamenlijk afgesloten met een eindspel waar ook de nodige kennis en oplettendheid van de deelnemers gevergd wordt. Snelheid, precisie en kennis zijn de sleutelwoorden tot het succesvol afronden van het eindspel.

Prijs

Voor grote groepen is de prijs op aanvraag.

Hele jaar boekbaar
Vanaf 15 personen
Buiten activiteit
+/- 2,5 uur
Leeftijd 16+

Vraag offerte aan