Thema kinderprogramma’s voor schoolreisjes, kinderfeestjes en nog veel meer

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Broeks Events heeft heel veel thema kinderprogramma’s, variërend van 1,5 uur tot een hele dag. Populair als vakantie activiteiten op een BSO, kinderfeestje, familiedag, schoolreisje, school sportdag, personeel dag en nog veel meer. Hieronder de meest populaire thema’s:

Piraten

Natuurlijk moeten de kinderen eerst bewijzen dat zij “echte” piraten zijn voordat de schat gevonden kan worden, want alleen echte piraten worden toegelaten tot de spannende piratenspellen. Bandana´s, ooglapjes, piratenkleding en schmink, de piraten staan klaar.

Wie durft de woeste zeeën te trotseren om samen op zoek te gaan naar de verloren schat.
Er is een piratenloop (hindernisbaan), een piratenpuzzel, het piratenschot (katapult schieten), piratentraining (touwtrekken), een piratenquiz en nog veel meer. Met elk spel kunnen twee stukjes van de schatkaart veroverd worden.

Pietje Bell

Pietje Bell is een jongen die houdt van kattenkwaad. Hij is altijd samen met zijn groep vrienden die de naam De Zwarte Hand hebben. De kinderen spelen verschillende activiteiten, denk hierbij aan Zwarte Hand tikkertje, verstoppertje en strijd der symbolen. Bij elke activiteit kunnen de kinderen een vinger van de zwarte hand verdienen. Slagen zij er in om alle activiteiten op de juiste manier uit te voeren dan hebben zij een complete zwarte hand verdient en de missie volbracht!

Frozen

De kinderen worden meegenomen in de wereld van Elsa. Wie kent Elsa niet, de ijskoningin. Elsa heeft magische krachten waardoor ze alles kan veranderen in sneeuw en ijs. Hiervoor draagt Elsa magische handschoenen. Maar Elsa is haar handschoenen verloren. Door middel van verschillende opdrachten valt er bij elke activiteit een stukje van de handschoen te verdienen. Denk hierbij aan een aankleedestafette, bouw Olaf, Frozen quiz en ijspegel vangen. Slagen zij er in om alle opdrachten op de juiste manier uit te voeren hebben zij een complete handschoen aan het eind van het evenement.

Beach/Aqua games

De teams gaan de strijd met elkaar aan in het water en op het strand. De teams worden uitgedaagd met allerlei water- en strandonderdelen en moeten serieus met elkaar samenwerken om de winnaar te worden van  deze unieke beachgames. Wie verplaatst zich – op verschillende manieren – het snelste over het water? Overleggen, plannen, taakverdelingen opstellen en elkaar aanmoedigen om de strijd aan te gaan. Fun & water op het strand of recreatiegebied.

Oud Hollandsche spelen

De gezelligheid van ouderwetse bordspelen, tv krakers en teamspelen worden naar voren gehaald bij deze activiteit. In de huidige tijd zijn digitale spellen en tv kijken niet meer weg te denken. Maar hoe leuk zijn de ouderwetse spellen. Leuk als middagactiviteit zodat de kinderen enthousiast raken om het ook thuis te gaan spelen. De volgende spellen staan op het programma: Levend strateeg, levend ganzenbord, Kkeurenspel (t/m groep 4) of kaarten estafette (vanaf groep 5), ren je rot, verstoppertje, pictionary.

Geheim agent

Een geheim agent moet veel vaardigheden beheersen. De kinderen ondergaan een echte spionnen training. Op deze manier worden zij getest of zij de echte spionnen wereld aan kunnen! Denk hierbij aan samenwerken, behendig zijn, dingen kunnen onthouden en goed kunnen combineren.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord