Thema Kookworkshop

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Samen met een professionele kok bieden wij verschillende soorten thema kookworkshops aan.

 

Sushi kookworkshop

Tijdens de Sushi workshop wordt u begeleidt door een professionele sushikok. Samen gaat u aan de slag, opzoek naar uw culinaire kant. Aan het eind van de workshop waant u zich een echte sushimeester en draait u, uw hand niet meer om voor deze heerlijke Japanse delicatessen. We sluiten de avond natuurlijk af met het proeven van de eigen gemaakte sushi.

 

Italiaans kookworkshop

Tijdens de Italiaanse workshop maakt u kennis met typische Italiaanse gerechten. Samen gaat u aan de slag, opzoek naar uw culinaire kant. Aan het eind van de workshop waant u zich in Italië en proeft u de pure smaken van het land. Aan grote tafels, net als de Italiaanse families, gaan we de gerechten proeven onder het genot van een goed glas wijn.

 

Tapas kookworkshop

Wie kent het niet, de heerlijke kleine hapjes uit Spanje! Tijdens de Tapas kookworkshop leert u zelf de kleine hapjes maken. De pure ingrediënten en de juiste verhouding zorgen ervoor dat u zich in Spanje waant. Zowel vlees, vis als vegetarische hapjes zullen de revue passeren. In echte tapas schalen en in gedeeltes worden de hapjes naderhand gegeten.

Wij werken samen met diverse locaties waar de workshops kunnen plaatsvinden. Samen met u zorgt Broeks Events voor een activiteit op maat.

 

 

 

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord