Winter Olympiade

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Speciaal voor de winter heeft Broeks Events de Winter Olympiade als teambuilding activiteit. Het is een mix van een gezellige feestavond en winterse activiteiten. Natuurlijk is alles gehuld in winterse sferen. Heidi of Anton verwelkomt u bij de “koek en zopie kraam“ met een warme chocolademelk of een lekkere glühwein. De verklede gasten en de muziek zorgen voor een gezellige winterse ambiance.

De Winter Olympiade

Op deze winterse avond wordt de groep in kleine teams ingedeeld. Vervolgens neemt men deel aan de “Winter Olympiade”. Met onderdelen zoals; boomstamzagen, nagelen, bierpulsjoelen, vuur challenge, handschoen darten en positief schilderen. En net als bij de echte Olympische Spelen is meedoen belangrijker dan winnen.

Winterse catering

De Winter Olympiade is natuurlijk niet compleet zonder een winterse catering. We starten het diner met een overheerlijke erwtensoep met roggebrood. Hierna staat er een stamppotbuffet klaar. U kunt hier kiezen uit drie heerlijke winterstamppotten. Alle drie natuurlijk voorzien van de onvervalste rookworst. Twiske haven is een prima locatie voor de Winter Olympiade.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord