Stads tour

Evenement delen Share on Google+ Share on Linked In

Tijdens deze  hilarische stads tour met een iPad krijg je met jouw team opdrachten tot het maken van de meest rare, leuke of hilarische filmpjes en foto’s en natuurlijk is het belangrijk om de vragen goed te beantwoorden . Maar wat gebeurt er als het andere team dat merkt…

Deze tour kunt u doen in Amsterdam, Zaandam en op de Zaanse Schans.

Uitleg stads tour

Simone en haar collegas spelen tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje de game: ‘Stads tour. Zie je het al voor je :  Veertig collegas van een telecombedrijf, verdeeld over 6 teams, wandelen onrustig in de omgeving van het centrum naar keuze. Simone, van de afdeling sales, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde…..dat kan niet….. We moeten team 1 dwarsbomen”. Op het scherm ziet Simone een actuele kaart.  Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet zij dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze filmopdracht afmaken en versturen naar de Gamemaster, daarna saboteer ik de iPad van team 1 en stuur ze een gebroken scherm. Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan”.

Deze hilarische race is ongekend spannend. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

Blijvende herinnering

Als de tijd om is komen alle teams bij elkaar en wordt de winnaar bekend gemaakt. De meest hilarische filmpjes en foto’s worden getoond op groot scherm. Succes verzekerd!

Alle filmpjes en foto’s worden binnen 3 dagen naar u verzonden. Zodat u nog eens alle hilarische foto’s en filmpjes kunt terug kijken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op:
Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
Akkoord