Friendship Sports Centre (AMS)

Direct aan de A10 ligt het Friendship Sports Centre waar momenteel ruim 800 mensen met een beperking veilig kunnen sporten.  Dit Centre is zo ontwikkeld op deze doelgroep dat het uniek is in de wereld. Om de continuïteit van het Friendship Sports Centre te waarborgen is het bedrijfsleven heel belangrijk en wordt het steeds belangrijker. Na het creëren van fantastische business/vergader ruimtes kan er op deze locatie partijen georganiseerd worden tot 1000 personen. Van vergaderingen, team buildingdagen, personeel/jubileums feest, innovatie tot sport clinics, alles is mogelijk op het Friendship Sport Centre en u als bedrijf, steunt daarmee het prachtige goede doel.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij als Broeks Events een samenwerking aan zijn gegaan met Friendship Sports Centre om hieraan mee te werken. Wij hebben daarbij de steun van u nodig om dit te realsieren en door een event/activiteit op deze locatie te organiseren en uw bedrijf te koppelen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Het Centre is goed te bereiken en het parkeren is gratis.

Er zijn al verschillende evenementen  georganiseerd waarbij het Friendship Sport Centre de facilitaire verzorging op zich heeft genomen en Broeks Events verantwoordelijk was voor het actieve programma. De beoordelingen van de deelnemers was zeer goed.

Bekijk hier de website van Friendship Sports Centre.