Paviljoen Zeezicht

Paviljoen Zeezicht in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge palen, door de bouw van het paviljoen heb je een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pieren en natuurlijk… de zee!

De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland, vandaar dat Paviljoen Zeezicht hier het hele jaar door blijft staan. Zowel in het zomerseizoen als in de herst en de winter is het mogelijk het paviljoen te bezoeken.

IJmuiden aan Zee heeft één van de mooiste stranden in Noord-Holland met vier strandpaviljoens die het hele jaar door geopend zijn. Hier wappert al jaren de Blauwe Vlag: een internationale onderscheiding voor schone en veilige stranden. De bereikbaarheid is uitstekend en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. De gezellige boulevard biedt uitzicht op de jachthaven met directe toegang tot zee en er zijn diverse horecagelegenheden, winkels en een trampolinecentrum. Naast het nabijgelegen Kennemermeer ligt de 20 meter hoge Teamtower waar tal van uitdagende activiteiten kunnen worden ondernomen.

Nieuws delen Share on Google+ Share on Linked In

Andere locaties

Friendship Sports Centre

Friendship Sports Centre

 • Vergaderbreaks

Direct aan de A10 ligt het Friendship Sports Centre waar momenteel ruim 800 mens

Twiske haven & jachtclub

Twiske Haven

  Bij Twiske Haven, in Recreatiegebied het Twiske, 5 km ten noorden van Amsterdam,

  Vooges strand

  Vooges strand

   Tegenwoordig kun je niet alleen in Amsterdam, maar ook op het zuidstrand van Zan

   Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
   Akkoord