Planetarium Amsterdam

Voor feesten, bedrijfsuitjes, congressen en vergaderingen is het Planetarium een inspirerende en bijzondere locatie. De unieke combinatie van natuur en moderne faciliteiten maakt deze locatie uniek. Het Planetarium is gelegen aan de rand van Amsterdam, in een groene omgeving vanwege de ligging in het Gaasperpark. Het park biedt uitstekende mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

Het Planetarium is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, dichtbij de A9 en op slechts 1 minuut lopen van bus- en metrostation.

 

Multifunctioneel op maat

Bedrijven en organisaties vinden bij Planetarium Amsterdam altijd een passende oplossing voor een evenement op maat in een natuurlijke omgeving. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, training, vergadering of congres tot 250 personen. De medewerkers en de techniek laten u nooit in de steek, we hebben voor alles een oplossing. U combineert uw evenement moeiteloos met een sportieve teambuilding activiteit, wandeling of picknick in het Gaasperpark. Wij regelen het graag voor u.

 

Planetarium Amsterdam geeft uw evenement de ruimte

Het Planetarium staat op een eiland, midden in het Gaasperpark. Dit maakt het niet alleen een bijzondere locatie voor een vergadering of congres, het is ook een boeiende locatie voor uw bedrijfsfeest in combinatie met bijvoorbeeld outdoor activiteiten. Juist door de ligging in het groen en de ruime restaurants, met terras aan het water, leent Planetarium Amsterdam zich uitstekend als evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten geeft Planetarium Amsterdam uw evenement de ruimte!

 

Nieuws delen Share on Google+ Share on Linked In

Andere locaties

Paviljoen Zeezicht

  Paviljoen Zeezicht in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge

  Friendship Sports Centre

  Friendship Sports Centre

  • Vergaderbreaks

  Direct aan de A10 ligt het Friendship Sports Centre waar momenteel ruim 800 mens

  Twiske haven & jachtclub

  Twiske Haven

   Bij Twiske Haven, in Recreatiegebied het Twiske, 5 km ten noorden van Amsterdam,

   Broeks Events maakt gebruikt van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Lees meer.
   Akkoord